Engin Akyürek biyografisi,yaşı,boyu,kilosuİşte Fatma Gülün Suçu Ne Oyuncu kadrosu!Fatmagülün Suçu Ne Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzleBeren Saat tecavüz mağduru! ~ Fatmagülün Suçu Ne 26.Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 27.Bölüm izle,Son Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 24.Bölüm izle, 3 Mart izle
Fatmagülün suçu ne 25.bölüm 10 Mart izle.

17 Ağustos 2010 Salı

Engin Akyürek biyografisi,yaşı,boyu,kilosu



Engin Akyürek (d.12 Ekim 1981 Ankara) Türk sinema ve dizi oyuncusu.Karayılan dizisinde Nizipli rolüyle tanınır.Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında derece almasıyla sanat dünyasına adım atmıştır.Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih bölümü mezunudur.


Devamını izleyin...>>

İşte Fatma Gülün Suçu Ne Oyuncu kadrosu!

Fatma Gülün Suçu Ne Dizi Oyuncuları Seçimleri Devam Etmektedir... Dizinin Bütün Gelişmelerini Sizlere Buradan Paylaşacağım.

Kaan Taşaner


Devamını izleyin...>>

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle


Beren Saat hayranlarının merakla beklediği Fatmagülün suçu ne adlı dizi yeni yayın döneminde de en çok izlenmeye aday olarak görülüyor.

Fatmagülün suçu ne dizisinin 1. Bölüm fragmanı televizyonda yayına girdiği gün burada sizlerle paylaşacağız.

Dizin kanal D ekranlarında Ve Perşembe Akşamları Yayında Olacaktır. Dizi Hakkında Haberler Geldikçe Sizlerele Paylaşacağım.


Devamını izleyin...>>

Beren Saat tecavüz mağduru!





Dizi için çekilecek tecavüz sahnesinde rol alacak oyunculara 2 gün tecavüzcü ve mağdur psikolojisi anlatıldı.

Kanal D’nin yeni yayın dönemindeki iddialı projeleri arasında yer alan “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin çekimleri başladı. Beren Saat’in 6 yıl önce keşfedilmesini sağlayan “Türkiye’nin Yıldızları” programında birlikte yarıştığı Engin Akyürek’le başrolünü oynadığı dizide, kendisine tecavüz eden 4 gençten biriyle evlendirilen Fatmagül’ün dramı ekrana taşınıyor.

Yeni yayın döneminde ‘Aşk – ı Memnu’nun yerine perşembe akşamları yayınlanacak dizinin çekimleri başlamadan önce oyuncular iki gün psikolojik destek aldı. Senaryoyu okuyan ve senaristler Ece Yörenç ile Melek Gençoğlu’na da danışmanlık yapan psikologlar, oyunculara tecavüzcü ve mağdur psikolojisiyle ilgili bilgiler verdi. Dizide Beren Saat’in oynadığı Fatmagül’e deniz kenarında çamaşır yıkarken 3’ü zengin, 4 sarhoş genç tecavüz ediyor. Engin Akyürek, “Kerim”, Kaan Taşaner “Erdoğan”, Engin Öztürk “Selim”, Buğra Gülsoy ise “Vural” rollerini canlandıracak. 1986’da Vedat Türkali’nin senaryosundan Süreyya Duru’nun çektiği aynı adlı filmde Fatmagül’ü Hülya Avşar, Kerim rolünü ise Aytaç Arman canlandırmıştı. Hilal Saral’ın yönettiği dizinin çekimleri İstanbul’dan sonra Çeşme’de devam edecek.
Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi yeni sezonda ekranlarda olacak. Dizin başrolünü Beren Saat’in oynayacağı daha önce açıklanmış, fakat tüm kadroyla ilgili net bilgi alınamamıştı.

Milliyet’in haberine gore Murat Daltaban, Fırat Çelik ve Sumru Yavrucuk da Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin kadrosuna katıldı. Henüz açıklama yapılmasa da Yaprak Dökümü dizisinde dikkat çeken bir oyuncunun da diziye transferi döz konusu.


Devamını izleyin...>>