Fatmagülün Suçu Ne 4.Bölüm Yorumları, 7 Ekim ~ Fatmagülün Suçu Ne 26.Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 27.Bölüm izle,Son Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 24.Bölüm izle, 3 Mart izle
Fatmagülün suçu ne 25.bölüm 10 Mart izle.

8 Ekim 2010 Cuma

Fatmagülün Suçu Ne 4.Bölüm Yorumları, 7 Ekim



Fatmagülün suçu ne dizisi 4.bölüm yorumları,fatmagülün suçu ne 4.bölüm izlemek için sağ taraftan dizi bölümlerinden tıklayarak izleyebilirsiniz. Fatmagülün suçu ne 4.bölüm tekrarı.
Fatmagülün suçu ne dizisi son bölümünde seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Fatmagülün yürek yakan hikayesi 4 bölümde yeni bir boyut kazandı.İşte Fatmagülün suçu ne'nin 4 en son bölümünün özeti ve gelişmeler...

Fatmagülün suçu ne en son bölümünde Fatmagül'e despot yaklaşan Yaşaran'ların avukatı Minür, olayın üstünün kapatılması için planını kusursuzca yürütmek için uğraşmaya devam etmektedir.

Fatmagül'ün Suçu Ne 4. bölümde yaşanan olayın şokunu atlatmayı, olayı zihninden silmeyi başaramamış ve unutamamamıştır. Fatmagül 1. bölümde yaşadığı tecavüz olayının şokuyla bileklerin keserek intihar etme girişiminde bulunmuştur. Dizinin son bölümünde Abisi son anda yetişerek Fatmagül'ü ölümün eşiğinden kurtarmıştır.

Fatmagülün Suçu 4. bölümünde Öte yandan madalyonun diğer yüzündeki Mustafa, Fatmagül'ün Kerim'le öğrenciği haberini son anda öğrenir ve öğrenir öğrenmez arabasına binerek şehre, Fatmagül'ü yapacağı yanlıştan döndürmek için yola çıkmıştır. Oysa köyde Fatmagül hakkında çıkan dedikodular Kerim'le arasının olduğu ve bu evliliğin isterek olduğu yönündedir ki, bu Mustafa'yı büsbütün kahretmekte ve onu daha da üzmektedir.



Fatmagülün Suçu Ne 4. bölümde Mustafa'nın yapacağı bir yanlışı engellemek için Babası jandarmaya haber vererek önüne geçmelerini ve yolunu kesmesi istedi. Jandarma Mustafa'nın yolunu keserek onu gözaltına alıp, karakola götürerek burda jandarma komutanı Mustafa'ya nasihatta bulundu. "Ne Olursa sana olur, gençliğin yanıp gider" diyen komutan Mustafa'yı yapacağı yanlışların dönüşü olmayacağı yönünde uyardı.

Fatmagülün Suçu ne 4. bölümün sonuna doğru Fatmagül ve Kerim'i evlendirmek için güçbirliği yapan Mukaddes ve Minür, şehirde fotoğraflarını çektirdikten sonra nikah dairesine gittiler. Burda Fatmagül rahatsızlanarak lavaboya gitti. Zira Fatmagül'de hamilelik belirtileri ortaya çıkmaya başlamıştır.

Minürde söz verdiği gibi Fatmagül'ün yengesi Mukaddes'e ve Kerim'e istedikleri parayı verdi ve sözümü tuttum dedi. Mukaddes parayı aldı ama Kerim Fatmagül'ün karşısında parayı almaya utandı ve geri verdi. Daha sonra nikah dairesinde tören yapıldı ve Fatmagül büyük buhranlar içinde Kerim'le Evlenmeyi kabul ediyor musun sorusuna evet dedi.

Şimdi Fatmagül'ün Suçu Ne'de merak edilenler şunlar: Nikah masasından Fatmagül ve Kerim evli bir çift olarak mı kalkacaklar? Fatmagül'ün hamileliği 5. bölümde ortaya çıkacak mı? Fatmagül ve Kerim evlilikten sonra hayatları nasıl olacak? Fatmagül'ün balıkçı sevgilisi Mustafa bu süreçten sonra nasıl bir karar alacak?
Fatmagülün suçu ne 5.bölüm,fatmagülün suçu ne 5.bölüm fragmanı,fatmagülün suçu ne 14 ekim izle.


Devamını izleyin...>>