Beren Saat (Fatmagül) hayatı,yaşı,boyu,kilosuFatmagülün Suçu Ne Fırat ÇelikFatmagülün Suçu Ne Kim Hangi Rolde ~ Fatmagülün Suçu Ne 26.Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 27.Bölüm izle,Son Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 24.Bölüm izle, 3 Mart izle
Fatmagülün suçu ne 25.bölüm 10 Mart izle.

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Beren Saat (Fatmagül) hayatı,yaşı,boyu,kilosu


Fatmagülün suçu ne başrol oyuncusu Beren Saat hayatı,
TED Ankara Koleji mezunudur. Başkent Üniversitesi'nde işletme konusunda ihtisas yaparken Türkiye'nin Yıldızları adlı, aktör ve aktris yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programına katıldı. Bu programla birlikte yıldızı parladı. Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren'den söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi.İlk olarak , Aşkımızda Ölüm Var isimli dizide Pervin'in (Ece Uslu) kardeşini canlandırdı.


İlk başrolünü Aşka Sürgün dizisinde oynayan oyuncu sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla Sevgili'de ikinci başrolünü sergiledi. En son olarak Halid Ziya Uşaklıgil´in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Bu dizide Bihter karakterini canlandırmaktadır. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Behlül karakteri ile yasak aşk yaşaması büyük ilgi görmüştür.Aşk-ı Memnu'daki rolü sayesinde popülerliğini artırdı. İlk sinema deneyimi Güz Sancısı olan Saat, Tomris Giritlioğlu ile tanıştığından dolayı rol için teklif aldı ve birkaç senedir bu filmin çekilmesini beklediğinden dolayı filme uzunca bir süre hazırlandı.Bir çok dizide , önemli roller üstlendi.
Fatmagülün suçu ne dizisi oyuncularından beren saat yaşı,beren saat kilosu,beren saat boyu.


Devamını izleyin...>>

Fatmagülün Suçu Ne Fırat Çelik


Yeni sezonda ekrana gelecek olan Fatmagülün Suçu Ne dizisinde rol alacak olan Fırat Çelik hakkında kısa bilgileri sizlere sunmak istiyoruz..

Fırat Çelik Almanya Doğumlu oyuncu Tuncelili bir ailedendir.Ailesi kendisi küçükken Parise göçmüş ve küçüklüğünden beri orada yaşamıştır.Oyunculuktan önce,inşaat işçiliğinden barmenliğe ve modelliğe,birbiriyle ilgisiz bir sürü mesleğe girmiştir..

Şimdilerde ise Fatmagülün Suçu Ne dizisinde rol alacaktır..


Devamını izleyin...>>

Fatmagülün Suçu Ne Kim Hangi Rolde

Kanal d ekranlarında merakla beklenilen fatmagülün suçu ne dizisinin çekimleri çeşmede başladı.İşte dizideki oyuncuların oynayacağı karakterler şöyle:

Beren Saat "Fatmagül"
Engin Akyürek,"Kerim"
Kaan Taşaner "Erdoğan",
Engin Öztürk "Selim",
Buğra Gülsoy ise "Vural" rollerini canlandıracak.


Devamını izleyin...>>