Fatmagülün Suçu Ne 20.Bölüm Özeti izle, 3 Şubat ~ Fatmagülün Suçu Ne 26.Bölüm izle, Fatmagülün Suçu Ne 27.Bölüm izle,Son Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 24.Bölüm izle, 3 Mart izle
Fatmagülün suçu ne 25.bölüm 10 Mart izle.

3 Şubat 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 20.Bölüm Özeti izle, 3 Şubat


Fatmagülün suçu ne 20.bölüm özeti ,9 Şubat 2011 perşembe.

Fatmagül, Kerim’e olan öfkesini canlı tutmaya çalışıyor
Perşembe 20:00

Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş ediyor.
Mustafa inanmak istediği gerçeklerin koca bir yalandan ibaret olduğunu, en nefret ettiği kişiden, Kerim’den öğrenir. Artık suçlular da, gerçekler de ortadadır. Kerim ise Mustafa karşısında, Fatmagül’ü korumak için kendi hayatını bile gözden çıkarır. Kerim’in hayatından endişe eden Ebe Nine, tüm engellemelere rağmen polise gider. Ebe Nine’nin iddiaları kafaları karıştıracak kadar ciddidir. Kerim’in Mustafa’ya gerçekleri itiraf ettiği öğrenildiğinde, başta Fatmagül olmak üzere, herkes korku ve telaşı aynı anda yaşar. Son gelişmelerden habersiz olan Reşat Yaşaran’ın, Kerim ve Fatmagül’e karşı planları kendi felaketiyle sonuçlanır. Mustafa’nın öfkesinin hedefi Selim olur. Adaletin yerini bulmasını isteyen Ebe Nine mücadelesini sürdürür. Fatmagül de hayatı ile ilgili kararları artık kendi vermek ister. Kerim’e karşı olan öfkesi giderek zayıfladıkça, kendisine ihanet ettiğini düşünen Fatmagül, bu yeni durumla Kerim’in canını acıtarak baş eder. Fatmagül’ün hayatının en karanlık anı, şimdi Reşat Yaşaran ile Mustafa arasında yeni bir pazarlığın konusudur. Mustafa kaderini değiştirecek tercihini yaptığında, Fatmagül’le karşı karşıya gelecektir.

Benzer Yazılarım



0 yorum: